Ψηφιακό Μάρκετιγκ

Η Ψηφιακή Διαφήμιση και το διαδικτυακό  Μάρκετινγκ στο Internet  μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας διαθέσιμη στο ευρύτερο κοινό, δημιουργώντας διαδραστικές, μακροχρόνιες και κερδοφόρες σχέσεις.

Στην εταιρεία WEKNOW, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και να εφαρμόζουμε συγκεκριμένες στρατηγικές για ηλεκτρονικές υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν:

 • Το σχεδιασμό της διαδικτυακής στρατηγικής
  Η έρευνα και η ανταγωνιστική ανάλυση πριν από κάθε σχέδιο μάρκετινγκ η οποία θα θέσει τους στόχους και τον προϋπολογισμό του στρατηγικού μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.
 • Δημιουργία Ιστοχώρου - Σχεδιασμός Ιστοσελίδας 
  Δημιουργούμε το ιδανικό οπτικό σχεδιασμό και το ύφος της ιστοσελίδας σας, σύμφωνα με τις αρχές και τα πρότυπα χρηστικότητας των τελευταίων διαδικτυακών προτύπων, έτσι ώστε η δομή της ιστοσελίδας να είναι ελκυστική για τους επισκέπτες αλλά και να αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας όσο το δυνατόν καλύτερα.
 • Μάρκετιγκ μέσω Κονωνικής Δικτύωσης
  Εκμεταλλευτείτε το πώς η δυναμική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας και να μεγιστοποιήσει τα κέρδη σας! Βάλτε την επιχείρησή σας στο επίκεντρο της συζήτησης, με τη δημιουργία διαδραστικών σχέσεων με το ακροατήριό σας.
 • Ηλεκτρονικό εμπόριο – διαδικτυακά καταστήματα  επεκτεινόμενα από μικρές μπουτίκ σε μεγάλα πολυκαταστήματα.
 • Ηλεκτρονικό εμπόριο /ηλεκτρονικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας -  έκδοση smart phones για ηλεκτρονικά καταστήματα.
 • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης - πλήρες φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν:  ανάλυση επί της σελίδας, έρευνα σε λέξεις-κλειδιά, εκστρατείες δοκιμής PPC, δημιουργία συνδέσμων(links). 
 • Άμεσο Μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – σχεδιασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παράδοση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημιουργία ηλεκτρονικής ταχυδρομικής  λίστας.