Κοινωνική Δικτύωση
Υποστήριξη Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Φιλοξενίας
Υπηρεσίες ηλεκτρονικού Μάρκετιγκ & Επικοινωνίας

Social Media Marketing (SMM) - Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Το Social Media Marketing γνωστό και ως SMO (Social Media Optimization) ωφελεί εταιρείες και ιδιώτες, παρέχοντας τους ένα πρόσθετο κανάλι για την υποστήριξη των πελατών τους , ένα μέσο για να κερδίσουν πελάτες ή να δικτυωθούν με αυτούς και να διαμορφώσουν κοινό, υποστηρικτές. Επίσης βοηθούν στην διατήρηση, προσέλκυση νέων πελατών και στην διαχείριση της εταιρικής ταυτότητας- φήμης τους στο διαδίκτυο, με τελικό αποτέλεσμα:

  • Tην αύξηση του χώρου ύπαρξης στο αντίστοιχο επιχειρηματικό περιβάλλον
  • Το βέλτιστο συνδυασμό κόστους  διαφήμισης, επικοινωνίας.

Η κοινωνική δικτύωση (social networking) πλέον είναι βασικό μέσο προώθησης, κυρίως λόγω των γρήγορων αποτελεσμάτων που επιφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα, έχοντας μηδαμινό κόστος.
Η  διαφήμιση στα Facebook, twitter, Linkdin, Pinterest, Instagram, Foursquare κλπ,  αποτελεί τη νέα τάση στο διαδίκτυο, μια και αποτελούν αξιόπιστη και απόλυτα στοχευμένη ενέργεια προώθησης της online παρουσίας μια εταιρείας ή ενός επαγγελματία.

Χρησιμοποιώντας ότι πιο καινούριο σχετικά με το Internet και τις δικτυακές κοινότητες είναι εφικτή η καλύτερη δυνατή προβολή του διαδικτυακού σας τόπου.

Επομένως, τα Social Media αποτελούν κρίσιμη  παράμετρο  για μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική  προβολή.

Η WeKnow προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη και συνεχή ενημέρωση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με υπηρεσίες όπως:


Δημιουργία λογαριασμών σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως facebook, twitter, pinterest, foursquare, youtube, google+, flickr, Linkdin κ.α.


Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) αποτελούν ένα επιπλέον (και ισχυρό) όπλο για να αυξήσετε το traffic σας, την επισκεψιμότητα της σελίδας σας αλλά και την δημιουργία ενός ευρύ κοινού, το λεγόμενο brand building μιας επιχείρησης, το οποίο αποτελεί την πλέον υποσχόμενη λειτουργία των social media, σε συνδυασμό με μια στοχευμένη και "έξυπνη" στρατηγική προώθησης.

  • Αναγνωσιμότητα – Κατοχύρωση Φήμης: Δημιουργήστε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα, τη φήμη και την αξιοπιστία των υπηρεσιών σας.
  • Αλληλεπίδραση με τους πελάτες:  Δημιουργήστε τα κατάλληλα ερεθίσματα κοινωνικής ενασχόλησης και δείτε το κοινό σας να συζητά και να ασχολείται ολοένα και περισσότερα με τις υπηρεσίες σας.
  • Άμεση ενημέρωση: Μάθετε τι συζητούν και σκέπτονται οι πελάτες σας για τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Προλάβετε να επέμβετε και να διορθώσετε έγκαιρα τυχόν ατέλειες και λάθη.
  • Διαχείριση πελατειακών σχέσεων και υποστήριξη: Συλλέξτε πολύτιμες πληροφορίες και τάσεις των πελατών σας, ανταποκριθείτε άμεσα στα αιτήματα τους και υποστηρίξτε τις ανάγκες τους.
  • Δημιουργία κοινότητας: Δημιουργήστε τη δική σας διαδικτυακή κοινότητα η οποία θα συζητά και θα εξαπλώνει τη φήμη σας και θα υποστηρίζει την επιχείρηση σας.
  • Καινοτόμες ιδέες/ υπηρεσίες: Με τις πληροφορίες που συλλέγετε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αξιοποιείστε τυχόν ιδέες των υποστηρικτών σας, ανακαλύψτε βελτιώσεις για τις υπηρεσίες σας, θωρακίζοντας την αξιοπιστία τους.

 


Συνεχή ενημέρωση τους με σκοπό την δημιουργία διαδικτυακής εικόνας της επιχείρησης και ενός ευρύ κοινού όπως και την καθημερινή αλληλεπίδραση με αυτό.

Ενσωματώνοντας στη σελίδα σας πληροφορίες σχετικά με εσάς, φωτογραφίες, εκδηλώσεις, ειδήσεις/ τελευταία νέα αλλά και κουίζ, ψηφοφορίες, rss feeds κα. Με έξυπνα κουίζ και ψηφοφορίες, μπορείτε να μάθετε τη γνώμη των πελατών και να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας. Μπορείτε να ενημερώσετε τον κόσμο για ειδικές προσφορές, εκδηλώσεις, τελευταία νέα και υπηρεσίες σας ή να διαδώσετε έναν διαγωνισμό και να επιβραβεύσετε τους "φίλους" σας.


Σύνδεση των διάφορων λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό την εξάπλωση πληροφοριών και την ταχύτερη μετάδοση των διάφορων ειδήσεων.


Το μεγάλο πλεονέκτημα των social media είναι η μεταξύ τους σύνδεση, χρησιμοποιώντας ένα η και περισσότερα, μπορείτε να εξαπλώσετε την πληροφορία σας σε ένα ευρύ κοινό, ίσως το μεγαλύτερο που είχατε φανταστεί ποτέ. Λέξεις, εικόνες και βίντεο είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε. Με το Flickr και το Pinterest θα διαδώσετε τις φωτογραφίες σας, με το Youtube θα μεταδώσετε τα βίντεο σας και με το Twitter και το Facebook θα απευθυνθείτε στο ευρύ κοινό.


Δημιουργία/ ενσωμάτωση buttons/widgets (ετικέτες/κουμπιά) κοινωνικής δικτύωσης στην ιστοσελίδα σας (share buttons)

Τα widgets είναι κάποια στοιχεία του γραφικού περιβάλλοντος εργασίας (graphic user interface - GUI) που υπάρχουν στις ιστοσελίδες για να τις κάνουν πιο χρηστικές.

Ο όρος widgets όμως πλέον χρησιμοποιείται και για άλλα στοιχεία που έχουν την μορφή εφαρμογών.
Η παρουσία των διάσημων buttons των ιστοσελίδων κοινωνικών δικτύωσης είναι πλέον κάτι που επιβάλλεται να έχετε και στην δική σας ιστοσελίδα. 'Αλλωστε μόνο επιπλέον επισκεψιμότητα μπορούν να σας φέρουν.

Τα Social Media δεν είναι μόνο ένα προφίλ, ένα group ή μια σελίδα στο facebook ή στο twitter. Ιδιαίτερα το facebook παρέχει πλέον πάρα πολλές δυνατότητες ενσωμάτωσης λειτουργικών στοιχείων του στην ιστοσελίδα σας και με το "open graph” και τη χρήση των "like buttons" φιλοδοξεί να κάνει τη διαφήμιση στο internet πιο στοχευμένη από ποτέ.

Η Weknow αναγνωρίζει στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης και προσαρμόζει τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα κοινωνικής δικτύωσης σε τουριστικές μονάδες και ξενοδοχεία ανεξαρτήτως μεγέθους, έχοντας εισέλθει δυναμικά στον τομέα της Φιλοξενίας και του Τουρισμού.

Στόχος μας, η προβολή, η πρόοδος, η βελτίωση και η διασφάλιση ποιότητας των παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών.